Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΤΡΕΙΣ ΚΙΣΑΜΙΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΚΥΠΡΟΥ
Στην τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου την Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Απριλίου, προκρίθηκαν τρεις αθλητές της Θύελλας εκπροσωπώντας τα σχολεία της Κισάμου.
Μετά τους αγώνες της β φάσης του σχολικού πρωταθλήματος η οποία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου στο Ηράκλειο και τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από όλους τους ομίλους της χώρας προκρίθηκαν Άγγελος Μοδιανάκης (ΕΠΑΛ Κισάμου) δισκοβολία 51.20 1η θέση, Τζόκα Ορλίντ ( ΓΕΛ Κισάμου) 200μ 23.27 1η θέση και Σημαντηράκης Σταύρος ( ΓΕΛ Κισάμου) σφαιροβολία 14.93μ 2η θέση.
Στην β φάση συμμετείχε επίσης η αθλήτρια της Θύελλας Διαμαντάκη Ευαγγελία( ΓΕΛ Κισάμου)  στα 200μ όπου με χρόνο 28.94 κατέκτησε την τρίτη θέση.
Στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προκρίθηκαν οι 12 καλύτεροι αθλητές σε κάθε αγώνισμα από τα Λύκεια της Ελλάδας και Κύπρου ενώ  για τους αθλητές που θα κατακτήσουν από 1η έως 3η νίκη παρέχεται 20% προσαύξηση για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α και για εισαγωγή σε άλλη σχολή ή τμήμα Α.Ε.Ι παρέχεται προσαύξηση 8% για την 1η νίκη, 6% για την 2η νίκη και 4% για την τρίτη νίκη. 
Οι νικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που θα διεξαχθεί από 13 έως 22 Μαΐου στη Νορμανδία της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: