Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΘΥΕΛΛΑΣ

Στην γιορτή του Στίβου της Κρήτης η οποία πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 9 Απριλίου στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο και διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης  βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους  οι αθλητές της Θύελλας Άγγελος Μοδιανάκης και Σταύρος Σημαντηράκης καθώς και οι προπονητές τους Ελισσαίος Δασκαλάκης και Κώστας Παπακωνσταντίνου.
Αγγελος Μοδιανάκης ( Δισκοβολία): Μέλος της Εθνικής ομάδας Στίβου Κ18, 4ος Βαλκανιονίκης (Κράγιεβο, Σερβία),2ος στους Διεθνείς αγώνες Ελλάς –Κύπρος ( Λεμεσός),3ος Πανελληνιονίκης στην κατηγορία Κ18 ( Βόλος)
Σταύρος Σημαντηράκης( Σφαιροβολία): 1ος Πανελληνιονίκης στον 5ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 ( Αθήνα).
Στους αγώνες βραβεύθηκαν οι αθλητές από τα σωματεία της Κρήτης οι οποίοι διακρίθηκαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, Βαλκανικούς Αγώνες και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Την βράβευση έκανε ο πρώην  πρωταθλητής της δισκοβολίας και της Εθνικής ομάδας Στίβου Σπύρος Αραμπατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: