Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ FAKE NEWS

Έγραψε στην σελίδα του ο δήμαρχος Χανίων κ Σημανδηράκης 
Και για να μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε: 
ΟΥΤΕ τα ιστορικά δέντρα του Κήπου κόβονται, ΟΥΤΕ οι εργασίες στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, έχουν σταματήσει στιγμή!
Κι επειδή κάποιοι έχουν κοντή μνήμη -ή έτσι θέλουν να μας πείσουν ότι ισχύει- ας μιλήσουμε με αριθμούς: 
Ο Δημοτικός Κήπος έχει 467 δέντρα, 10 δέντρα απομακρύνονται, είτε γιατί αποτελούν κίνδυνο με την κλίση τους, είτε γιατί δεν μπορούν να διασωθούν λόγω ασθένειας και 27 νέα δέντρα, πλήρους ανάπτυξης φυτεύονται, μαζί με εκατοντάδες νέους θάμνους!
Στην υπόλοιπη πόλη, τη θέση των κομμένων κορμών στα πεζοδρόμια, πήραν νέα, ζωντανά δέντρα και συνολικά - μέχρι σήμερα, 300 και πλέον δέντρα, 700 εποχιακά φυτά και αρκετές εκατοντάδες αρωματικοί θάμνοι, έχουν φυτευτεί στολίζοντας απ’ άκρη σ’ άκρη τον Δήμο μας. 
Τελικά, όχι δεν έχουμε ανάγκη την γκρι δυστοπία που κάποιοι οραματίζονται για τον Δήμο. 
Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι περισσότερο πράσινο και αυτό ακριβώς εξασφαλίζουμε.

Τα Χ.Ν που δεν αναγνωρίζουν την προσπάθεια της δημοτικής ομάδας του Παναγιώτη Σημανδηράκη που προσπαθεί ν αλλάξει τα Χανιά προς το καλύτερο. Να μην έκανε έργο να το καταλάβω... όπως συμβαίνει αλλού, αλλά να κάνεις έργο και να προσπαθείς να το βγάλεις άχρηστο πριν ακόμα δεις το αποτέλεσμα πάει πολύ. Μην μασάς Παναγιώτη ο κόσμος βλέπει εξάλλου ΧΝ ποιος τα διαβάζει πλέον πλην απο τα μνημόσυνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: