Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Την Παρασκευή 8/4/22 στο Ηράκλειο Κρήτης μέχρι και την Κυριακή 10/4/22, ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Γ Εθνικής κατηγορίας Κρήτης στο άθλημα του σκακιού.
Πρωταγωνιστής στην Γ κατηγορία είναι η Κίσαμος με την ομάδα του, τον Αθλητικό όμιλο Κισάμου, όπου διέπρεψε και κατέκτησε την πρώτη θέση με σχετική άνεση, αποδεικνύοντας την καλή κατάσταση της ομάδας. Αυτή η νίκη εξασφάλισε την άνοδο της ομάδας στην Β Εθνική κατηγορία.
Η ομάδα της Κισάμου έπαιξε με την ίδια σύνθεση όλους τους αγώνες και κατοχύρωσε την άνοδο της απέναντι σε άξιους αντίπαλους. Την δεύτερη θέση εξασφάλισε η δυνατή ομάδα του Αποκόρωνα, όπου στην μεταξύ τους αναμέτρηση η Κίσαμος κέρδισε με σχετική άνεση.
Γενικός αρχηγός της ομάδας Σχοινοπλοκάκης Δημήτρης
Σύνθεση ομάδας
Σχοινοπλοκάκης Δημήτρης
Σκουλάκης Αλέξανδρος
Ψαράκης Γιώργος
Μπατσάκης Σωτήρης
Μπατσάκης Απόστολος
Καλάθια Γιωργία
Βλαστάκης Νίκος
Βλαστάκη Αριστέα
Κακαουνάκης Αντρέας
Χαρτζουλάκη Έλενα

Δεν υπάρχουν σχόλια: