Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

 Η χθεσινή ανάρτηση σχετικά με το οτι κάποιοι άλλοι θα επωφεληθούν με την αδιαφορία μας και δεν θα δούμε μαρίνα στην Κίσαμο, ενόχλησε κάποιους...φυσιολογικό ειναι μιας και δεν παρακολουθούν αυτά που λέει ο πρόεδρος του ΛΤΝ Χανίων κ. Βιριράκης, εδώ και καιρό.
- "Η περιβαλλοντική μελέτη του Καβονησίου η οποία έχει εκπονηθεί και κατατεθεί στην Αποκεντρωμένη Κρήτης, έχει κολλήσει πάνω απο ένα χρόνο, και ειδικά τους έξι τελευταίους μήνες από τον χαρακτηρισμό μικρού τμήματος του λιμένα ως δασικού. (μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών)
Γίνονται προσπάθειες να ξεπεραστεί το θέμα και μέσω αντιρρήσεων που υπέβαλλε το Λιμενικό Ταμείο Χανίων και μέσω επιζητούμενης νομοθετικής ρύθμισης την οποία επίσης έχουμε ζητήσει.
Βάση αυτού του προβλήματος το υδατοδρόμιο στο Καβονήσι που πήγαινε πολύ καλά, κόλλησε αν και ο στόχος εξ αρχής ήταν να λειτουργήσει το 2023 και αυτός ο στόχος είναι ακόμη εφικτός, αφού ξεκινήσαμε τελευταίοι απο όλη την Κρήτη. Για την μαρίνα υπάρχει πρόβλημα και με το που θα την κάνουμε."

Με απλά λόγια όλα τα περιμένουμε από τους άλλους και φυσιολογικά θα τους βάλουμε και καυγά που δεν κάνουν αυτά που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς... Ο Γιάννης Φωτάκης ειναι  άραγε ακόμα στην υπηρεσία ώστε να μας ξεμπλοκάρει το δασικό του λιμανιού... θα μπορούσε άραγε; Πρέπει να τρέξουμε κάποια θέματα αλλά όπως φαίνεται δεν έχουμε και τους κατάλληλους στις κατάλληλες θέσεις. Πικρές αλήθειες που φαίνονται και με γυμνό μάτι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: