Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

QUIZAKI ....

Λίγοι ξέρουν και λίγοι το κάνουν... 
- Επειδή έτυχα σε ένα παρ' ολίγο τρακάρισμα καλό είναι να έχουμε την προσοχή μας στο σημείο αυτό ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι φιλοξενούμενοι μας ξέρουν να διαβάζουν σήματα και ..κόμβους. 
Όταν φεύγουμε απο Κίσαμο για Καλουδιανά η σωστή διαδρομή στον κόμβο των Καλλεργιανών είναι η Β, η Α κανονικά είναι μόνο για να κάνουμε την αναστροφή μας προς την Κίσαμο ή να μπούμε στο εκεί πρατήριο καυσίμων... 
Κάποιοι βέβαια δεν το ξέρουν αλλά και όσοι το ξέρουν κανένας τους δεν το τηρεί. Ακόμα λίγοι έχουν προσέξει οτι στη ανατολική γωνία του τριγωνικού κόμβου έχει στοπ και τρέχουν με όση ταχύτητα έχουν προς Καλουδιανά δίχως να σταματήσουν, (και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ), φυσικά χωρίς να ελέγξουν αν έρχεται αυτοκίνητο απο αριστερά τους. 
Βασ. Λ.

Υ.Σ Οι παραπάνω πληροφορίες διασταυρώθηκαν μιας και το σχόλιο το έστειλε ο Βασίλης Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: