Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Όχι δεν είναι ρεκόρ ... αυτό. Το ρεκόρ για την ουρά τις πρωινές ώρες στην πόλη της Κισάμου μένει ακατάρριπτο ακόμα και έγινε τον Αύγουστο του 2019 π.π (πριν πανδημίας) που το τελευταίο αμάξι ήταν στον κόμβο Κουρφαλώνα.... (καταγεγραμμένα στοιχείο από το φίλο ρεπόρτερ Γιάννη Κάκανο)

Πάντως η φωτο αυτή λέει πολλά, ειδικά σε αυτούς που δεν θέλουν να καταλάβουν ότι με τον τρόπο αυτό διώχνουμε κόσμο. Θα ήταν αλλιώς η πόλη, αλλά και η περιοχή μας, αν είχαμε μια
παράκαμψη. Όσο δεν το καταλαβαίνουμε τόσο βλέπουμε αυτά τα χάλια. Φυσικά κάποιοι ισχυρίζονται ότι το αντέχουμε αφού συμβαίνει μόνο κάθε Αύγουστο... αλλά και έτσι να είναι δεν είναι εικόνα αυτή μια εξελισσόμενης πόλης που μάταια βέβαια προσπαθεί να γίνει προορισμός..
Έχουμε βέβαια κάμποσες μέρες ως τις 15 Αυγούστου οπότε μπορεί να το καταρρίψουμε το ρεκόρ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: