Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΝΗΣΙ

Άμεση απάντηση του Δήμου Κισάμου και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ Μαυροδημητράκη σχετικά με τα σκουπίδια έξω απο τους κάδους στο Λιμάνι Κισάμου.

Σχετικά με το άρθρο με τα απορρίμματα στο λιμάνι. 
- Η υπηρεσία καθαριότητας ενημερώνει ότι ήδη έχει προβεί στη λύση του προβλήματος στέλνοντας απορριμματοφόρο σε καθημερινή βάση από τις 18.00 ως τις 21.00 για να κάνει την αποκομιδή προτού τα απορρίμματα μεταφερθούν στους κάδους. Η συνεχής επαγρύπνηση της υπηρεσίας καθαριότητας πιστεύουμε ότι είναι εμφανής στον πολίτη. Εξάλλου το εισπράττουμε καθημερινά από την επιβράβευση τους. Σαν υπηρεσία δεχόμαστε την καλοπροαίρετη κριτική διότι αυτό μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι και να δίνουμε άμεσες λύσεις. Επιζητούμε από τους πολίτες κατανόηση κατά τους θερινούς μήνες διότι το φορτίο των απορριμμάτων από το μεγάλο αριθμό επισκεπτών είναι δυσβάσταχτο. Σας αναφέρουμε ενδεικτικά 42 έως 50 τόνους απορρίμματα περί συλλέγονται από την επικράτεια του δήμου μας.
Σπύρος Μαυροδημητράκης
Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Κισάμου

Αγαπητέ Σπύρο το έργο σου είναι γνωστό στην καθαριότητα και όλοι ξέρουν πόσο έχει αλλάξει η πόλη, τον καιρό που είσαι υπεύθυνος στο πόστο αυτό .....  η σχετική αναφορά έχει να κάνει μόνο με τα σκουπίδια που είναι συνέχεια έξω από τους κάδους ... στο λιμάνι. Εξάλλου την κούραση για αυτή την ενέργεια την εισπράττουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι της καθαριότητας καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: