Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΟΥΓΙΑΣ- ΓΙΑΛΙΣΚΑΡΙ

 Δεν βάζουν μυαλό δεν ενημερώνονται και εκτός ότι κινδυνεύουν χρησιμοποιούν και τις επίγειες δυνάμεις που αυτή την ώρα χρειάζονται αλλού
Στις 11:30 το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καντάνου ειδοποιήθηκε μέσω της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας σε περιπατητές στο μονοπάτι Ε4 Σουγιά - Γυαλισκάρι. Επρόκειτο για ζευγάρι αλλοδαπών, μαζί με το παιδί τους το οποίο είχε τραυματιστεί στο πόδι.
 Σε επικοινωνία με την Π.Π. της Αντιπεριφέρειας Χανίων και τον Λιμενικό Σταθμό Παλαιόχωρας κινητοποιήθηκε ιδιωτικό σκάφος της περιοχής και τους εντόπισε σε ένα μικρό κολπίσκο, τους μετέφερε στο λιμάνι της Παλαιόχωρας, όπου και οδηγήθηκαν στο ΚΥ Καντάνου για τις πρώτες βοήθειες. 
Είμαι σίγουρος οτι θα βεβαιωθεί το σχετικό πρόστιμο εφόσον βρίσκεται σε ισχύει η απαγόρευση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, μιας και τα μονοπάτια Ε4 δεν υπάγονται στις εξαιρέσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: