Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΕΣΚ

Επίσκεψη αστραπή του βουλευτή Χανίων κ. Μανούσο Βολουδάκη στα γραφεία του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου, είχαμε χθες το βράδυ.. Τα θέματα πολλά και φυσικά όπως φαίνεται και στην φώτο και ο παλιός εκεί μαζί με τον νέο πρόεδρο, γιατί ο σύλλογος έχει συνέχεια και χρειάζεται ... μιας και όπως καταντήσαμε είναι το μοναδικό εργαλείο "ενόχλησης" τώρα για την Κίσαμο.
Πολλά τα θέματα όπου ενημερώθηκε ο βουλευτής, αφού όλοι γνωρίζουμε την στασιμότητα της κατάστασης μας,  Λύκεια- νερά- περιφερειακός- σχέδιο πόλης- μαρίνα- ανοικτό κέντρο Εμπορίου... Δεν έχει σημασία αν θα ξετελέψουμε κάτι, αν και είμαι σίγουρος ότι ο Μανούσος θα κτυπήσει πόρτες για μας, εντούτοις η προσπάθεια των νέων ανθρώπων της πόλης είναι αξιέπαινη και φυσικά εκτός από την στήριξη μας πρέπει να έχει συνέχεια.
Μόνο με πίεση και αλήθειες θα μπορέσουμε να ξεμπλοκάρουμε την παλιοκατάσταση μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: