Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΠΕΖΟ.....ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ

Δεν χωράμε, δεν προσέχουμε, είμαστε παραπάνω απ' ότι μας υπολόγιζαν κάποτε. Ευτυχώς ο ηλικιωμένος δεν έπαθε κάτι σοβαρό αν και βρέθηκε στο έδαφος.
Αυτά που λέμε κάθε μέρα.... δεν υπάρχουν διαβάσεις, οι ηλικιωμένοι δεν μπορεί να περιμένουν με τις ώρες για να περάσουν απέναντι, εμείς οι οδηγοί είμαστε γαϊδούρια και δεν λογαριάζουμε παρά μόνο τον εαυτό μας, οπότε όταν αποφασίζουν να περάσουν το δρόμο ειδικά στην διασταύρωση του Κέντρου Υγείας και των τραπεζών παίζουν με την ζωή τους.....
Βάλτε φανάρια είναι η λύση και για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και για τους γκαζάκηδες...ή ξαναβάψτε τις διαβάσεις που έτσι και αλλιώς δεν τις λογαριάζει κανένας.
Υ.Σ Προς τον δήμο Κισάμου ..κάθε μέρα πρέπει να περνά ένας εκλεγμένος και να βλέπει τα στραβά και τ' ανάποδα, απ' όλη την πόλη. Το κάνατε σαν αντιπολίτευση κάθε μέρα.... Όσο οι πολίτες τα επισημαίνουν τόσο φαίνεται η αδιαφορία σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: