Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ 13ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ

Παρόλο που έχει ανακοινωθεί εδώ και δυο βδομάδες μόλις χθες εγκρίθηκε με κατεπείγον διαδικασία η συνδιοργάνωση του 13ου Φεστιβάλ με την ονομασία "Κίσσαμος – Φεστιβάλ Γεύσεων & Τέχνης" στα αγγλικά "KISSAMOS TASTE & ART FESTIVAL" από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου από τις 17 έως 21 Αυγούστου 2021.
Η πραγματοποίηση του 13ου Φεστιβάλ <Κίσσαμος – Φεστιβάλ Γεύσεων & Τέχνης" θα γίνει κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου .... 
Ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης ...γιατί πρώτα ανακοινώνεται και μετά έρχεται προς ψήφιση στο Δημοτικό συμβούλιο απάντησε ότι:
- "Έπρεπε να δούμε πως εξελίσσεται η κατάσταση για να δούμε αν θα γίνει. Όλα εξαρτώνται από την εξέλιξη της πανδημίας. Όσο αφορά το χώρο, παραλία γηπέδου, είναι κατάλληλος για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ. Τηρώντας τα μέτρα προστασίας, θα επιδιώξουμε να έχουμε επιτυχία και το καλύτερο αποτέλεσμα."

Για την ιστορία:
Και δυο φωτογραφίες από το αρχείο μου απο τα εγκαίνια της πρώτης εκδήλωσης του τότε "Κισαμίτικου Αύγουστου" που έγινε με την μεγάλη βοήθεια του περιφερειακού συμβούλου Σπύρο Μαυροδημητράκη επί δημαρχίας Φρόσω Σκουλάκη. Φυσικά τίποτα δεν θα ξετέλευε όλα αυτά τα χρόνια αν δεν υπήρχε η άξια υπάλληλος του Δήμου Κισάμου Βίκυ Μαρακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: