Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΥΣΑΚΙΩΝ

για την εκδήλωση 3-8-2020 
 Ο Π.Σ. Λουσακιών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες σε όλους που συνέβαλαν και συμμετείχα σε μία ιδιαιτέρως ξεχωριστή λόγω συνθηκών συναυλία Κρητικής Μουσικής με πολύ μεγάλη επιτυχία, η οποία έγινε την Δευτέρα 3-8-2020 στις Λουσακιές στα πλαίσια της θεσμοθετημένης εκδήλωσης της Βραδιάς Κρητικού Συρτού.
Ο Πολιτισμό μας στις δύσκολες συνθήκες που περνάμε αποτελεί το φως και το αποκούμπι κάθε τοπικής κοινωνίας. Αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα και μια ανάσα και συμβάλει στη ψυχική ανάταση των ανθρώπων. Δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανθρώπινη ανάγκη και αποτελεί την εγγύηση για την Πολιτιστική μας ταυτότητα και το μέλλον της κοινωνίας μας.
Θέλουμε πρωτίστως να ευχαριστήσουμε τους μουσικούς για την συμμετοχή των, την άψογη συνεργασία των και την μουσική των απόδοση με ένα ξεχωριστό Κισαμίτικο ύφος. 
Αναγνωστάκης Δημήτρης Λύρα, Κουμής Ελευθέριος Βιολί, Σταυριανουδάκης Κυριάκος Λαγούτο, Σαπουνάκης Μιχάλης Κιθάρα, τους νέους μουσικούς Πολυχρονάκη Νίκο Βιολί 
Παπαδάκη Γιάννη Λαγούτο και με την έκτακτη συμμετοχή τους νέους μουσικούς Καρτσωνάκη Κωνσταντίνο Βιολί, Ραισάκη Βαγγέλη Βιολί, Πατεράκη Στέφανο Λαγούτο και Τσιχλάκη Κλεάνθη Λύρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: