Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Μια είδηση που πέρασε στα ψηλά, αλλά ο Χαράλαμπος ξέρει τι κάνει και είναι παράδειγμα προς μίμηση...
"Σήμερα ο ανάδοχος εργολάβος της ΔΕΔΔΗΕ Χανίων, στην προσπάθεια του να αντικαταστήσει δύο φθαρμένους στύλους της ΔΕΗ στη Τ.Κ.Φρε και συγκεκριμένα στη θέση "νεκροταφείο" έσπασε το κεντρικό αγωγό ύδρευσης.
Αντί λοιπόν να φροντίσει να αποκαταστήσει τη ζημιά αποχώρησε αγνοώντας ότι σε λίγες ώρες δύο χωριά Φρες Τζιτζιφές θα μείνουν χωρίς νερό.
Έδωσα εντολή στη νομική υπηρεσία του δήμου μας και ενημέρωσα την Αστυνομία να προχωρήσει στην αυτόφωρη διαδικασία, αφού πρόκειται για αυτεπάγγελτο αδίκημα.
Είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα, προσπαθώντας για το καλύτερο.
Ζητώ την κατανόησή και τη συμπαράστασή σας!!!"
Χαράλαμπος Κουκιανάκης
Δήμαρχος Αποκόρωνα

Συγχαρητήρια Δήμαρχε, έτσι πρέπει να γίνεται απ όλους τους δημάρχους όταν βλέπουν οτι οι εργολάβοι δεν ενδιαφέρονται όχι μόνο για το νερό, αλλά ιδιαίτερα για την ασφάλεια μας.... αφήνοντας τρύπες η χαντάκια δίχως σήμανση, καταστρέφοντας την άσφαλτο κλπ. Δυστυχώς εμείς εδώ μάθαμε να τους χρειαζόμαστε και αντί να μας φοβούνται τους φοβούμαστε. Τα παραδείγματα πολλά και δεν είναι ανάγκη να τα δείξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: