Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ENΑΡΞΗ ΚΥΚΛΟΥ 3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Μέσα στον Φλεβάρη θα ξεκινήσει ένας κύκλος τριών σεμιναρίων που αφορούν γονείς, εκπαιδευτικούς και κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να ενημερώνεται και να αποκτά δεξιότητες που θα προάγουν τις σχέσεις και την επικοινωνία στην καθημερινότητά του. 
Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα
                                                          ...................
       Thomas Gordon – Gordon Training Hellas GTI
Το Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα προσφέρει υποστήριξη και βιωματική εκμάθηση δεξιοτήτων, σε γονείς και όχι μόνο, προκειμένου να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους ή άλλους βελτιώνοντας την επικοινωνία μαζί τους. Ήδη κατά τον 1ο κύκλο αρκετοί γονείς και επαγγελματίες εκπαιδεύτηκαν στην Κίσαμο εφαρμόζοντας τεχνικές που χρησιμοποιούν επαγγελματίες θεραπευτές βοηθώντας τους να ξεπερνούν τα εμπόδια και να έχουν ουσιαστικές σχέσεις. Διάρκεια: μία τρίωρη εβδομαδιαία συνάντηση για 2 μήνες.
                                                     ................
Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης (NDI - μη κατευθυντική παρεμβατική προσέγγιση)
Στη ζωή δεν μας βοηθάει να «κλαδεύουμε» τις δυσκολίες μας, τότε αυτές αποκτούν δύναμη και επανέρχονται δριμύτερες. Αν είμαστε έτοιμοι ή σχεδόν έτοιμοι να δούμε τη ρίζα τους, να την εμπιστευτούμε σε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει και να καθρεφτιστούμε δίνουμε ένα διαφορετικό νόημα και μπορούμε συνειδητά να προχωρήσουμε χωρίς αυτές. Συχνά, προβλήματα που επιμένουν και δεν λύνονται δημιουργούν εγκλωβισμό, πίεση και δυσφορία στην καθημερινή μας ζωή. Η ομάδα προσωπικής ανάπτυξης βοηθά να «μεγαλώσουμε» ξανά, να αναπτυχθούμε, να αγαπήσουμε και να εκφράσουμε τις ανάγκες και τα συναισθήματά μας με έναν τρόπο αποτελεσματικό. Συναντήσεις μία φορά το μήνα.
                                                   .................. 
Σεμινάρια Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης
Βιωματική παρουσίαση αυτοτελών σεμιναρίων με στόχο την εκπαίδευση και ενημέρωση σε ποικίλου περιεχομένου θέματα («Πειθαρχία χωρίς τιμωρία», «Το αγχωμένο παιδί», κλπ.). Θα ανακοινώνονται περιοδικά. Μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να ενημερώνεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: