Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤ ΑΧΥΡΑ

Με το πρώτο μισό του πρωταθλήματος να έχει ολοκληρωθεί, το a-sports.gr  ξεχωρίζει τους ποδοσφαιριστές που έχουν τη μεγαλύτερη συμβολή στην ομάδα τους, είτε στο σκοράρισμα είτε σε χρόνο συμμετοχής....
Κισσαμικός
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί και ο Κισσαμικός, που φέτος βρίσκεται στα σαλόνια της Β’ Εθνικής και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
Ο Ηλίας Βαττής ξεχωρίζει στο σκοράρισμα με 5 γκολ και από κοντά έρχεται ο Βασίλης Μάντζης με 4 τέρματα. Δύο γκολ έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο Γιάννης Ταραλίδης.
Σε 1.440 λεπτά αγώνα έχει συμμετάσχει ο Μιχάλης Γιαννίτσης, σε 1.350 ο Δημήτρης Τσερκέζος και σε 1.267 ο Άλεξ Μάνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: