Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

3o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Eντυπωσιακή εμφάνιση και κατάκτηση 12 μεταλλίων για τους αθλητές του ΑO Κισάμου στο 3ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου που διεξήχθη στον Άγιο Νικόλαο την Κυριακή 31 Ιανουαρίου.
Το Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου περιλάμβανε ένα συνδυασμό ΠΕΝΤΕ αθλητικών εκδηλώσεων: Παγκρήτιο πρωτάθλημα αγώνων δρόμου σε δημόσια οδό, Σφαιροβολία, Άλμα σε μήκος χωρίς φόρα, Άλμα σε ύψος και το πρόγραμμα KIDS' ATHLETICS του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
 
Για το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα σε Δημόσιο Δρόμο την δεύτερη θέση και Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησαν η Πόπη Νικολακάκη στα 1800μ κορασίδων και ο Άγγελος Καραμέτας στα 900μ παμπαίδων β΄ ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισαν κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο ο Γιώργος Πόπα στα 2.700μ παίδων,ο Θοδωρής Νταγκουνάκης στα 3600μ εφήβων, ο Ραφαήλ Μακράκης στα 1.800μ παμπαίδων α΄, η Ελευθερία Κοκκινάκη στα 900μ πανκορασίδων β΄ και ο Αλέξανδρος Αγκόλι στα 900μ παμπαίδων β΄.
Στα υπόλοιπα αγωνίσματα του φεστιβάλ Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησαν η Ευαγγελίνα Ξανθουδάκη στο άλμα σε μήκος χωρίς φόρα πανκορασίδων α΄ αλλά και ο Κυριάκος Σκουλάκης στο άλμα σε μήκος χωρίς φόρα παμπαίδων β΄.
Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν ο Αλέξανδρος Αγκόλι στο άλμα σε ύψος παμπαίδων β΄ και η Τσεκούρα Τερψιχόρη στη σφαιροβολία πανκορασιδων β΄.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και ο Θοδωρής Χατζογιαννάκης στην σφαιροβολία εφήβων.
Για τον Α.Ο Κισάμου επίσης αγωνίστηκαν οι:
Τσουρουπάκη Ειρήνη 1.800μ κορασίδων 4η, Λένι Λέσι 1800μ παμπαιδων α΄4ος, Τσιχλάκης Ντίνος 2.700μ παίδων 5ος, Παπαδογιαννάκης Σώζων 2.700μ παίδων 6ος, Στενάζ Κλόντια 1.800μ κορασίδων, Αρετουλάκη Πέλη άλμα σε μήκος χωρίς φορά.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΤΟΝ Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: