Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

10 ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Για «κατασπατάληση» αστυνομικών δυνάμεων στη φύλαξη πολιτικών προσώπων έκανε λόγο από του βήματος της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για την δημόσια τάξη, Ν. Τόσκας.
«Ξέρετε πόσους αστυνομικούς απασχολεί η Ασφάλεια πρώην πολιτικών προσώπων του ΠΑΣΟΚ; Εκατόν τρεις συν δεκατρία αυτοκίνητα. Της ΝΔ εξήντα ένα. Οι αριθμοί και το τι θα κάνουμε σε ό,τι αφορά την ανακατανομή των δυνάμεων, το μελετάμε αυτή τη στιγμή και θα ανακοινωθεί στη Βουλή όταν πρέπει. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, αλλά προσπαθούμε να ανακατανείμουμε και τις δυνάμεις οι οποίες κατασπαταλώνται σε φύλαξη προσώπων, για τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος φύλαξης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας ως απάντηση ειδικότερα στην κριτική του κ. Παπαθεοδώρου για «ανικανότητα του Υπουργείου επικίνδυνη», για «αδράνεια του Υπουργείου όχι απλά σκανδαλώδη, αλλά και επικίνδυνη».

Αλήθεια μόνο αυτούς φυλάνε; Γιατί προχθές στο κοντινό μας γήπεδο έναν πρόεδρο τον φύλαγαν καμιά 10αριά δίχως να υπάρχει λόγος....ούτε που τον ξέραμε, αλλά και να τον ξέραμε τι θα κάναμε; Αν φοβάται ο πρόεδρος και κάθε πρόεδρος ας ξεπεινάσει τους σεκιουριτάδες ....
Χαχαχαχχα τέτοια και άλλα πολλά και ο πολίτης απροστάτευτος....
Υ.Σ Ευτυχώς ο δικός μας πρόεδρος δεν έχει τέτοια γούστα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: