Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ

Ενημερωτική και ευχάριστη η συνάντηση του δημάρχου κ. Σταθάκη με τον πρόεδρο του Νέου εμπορικού συλλόγου Κισάμου, κ. Αννουσάκη, χθες στα γραφεία του συλλόγου του ΝΕΣΚ. Πολλά τα θέματα που κουβεντιάστηκαν, μάλιστα όπως ανακοινώθηκε υπήρχε και ταύτιση απόψεων ειδικά για την οδό Σκαλίδη και την ανάπλαση της. Δύο άλλα θέματα που κυριάρχησαν στην κουβέντα ήταν ο Κισαμίτικος Αύγουστος, κατά πόσο μπορεί να διοργανώνεται από κοινού με τον Εμπορικό, όσο και οι άδειες μικροπωλητών στις τουριστικές διαδρομές προς Ελαφονήσι και Φαλάσαρνα.
Πιστεύω ότι μια συνεργασία, ανάμεσα σε Δήμο και Εμπορικό κόσμο, θα βάλει την περιοχή μας σε τροχιά ανάπτυξης, μια συνεργασία που δυστυχώς δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια ..αναίτια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: