Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Σε εφαρμογή του άρθρου 76 του Ν.3852/2010 ο Δήμος Κισάμου θα προβεί στη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που συγκροτείται από εκπροσώπους των φορέων της τοπικής κοινωνίας, όπως εμπορικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι και οργανώσεις, επιστημονικοί σύλλογοι και φορείς, οργανώσεις εργαζομένων και εργοδοτών, εργαζόμενοι στο Δήμο και τα νομικά του πρόσωπα, ενώσεις και σύλλογοι γονέων, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς, εθελοντικές οργανώσεις και κινήσεις πολιτών, άλλες οργανώσεις και φορείς της κοινωνίας των πολιτών, εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων νέων. Επιπλέον, στην επιτροπή διαβούλευσης συμμετέχουν σε αριθμό ίσο με το 1/3 των εκπροσώπων των φορέων, Δημότες μετά από κλήρωση.

-Χμ... είναι η μόνη επιτροπή που μάλλον δεν χρειάζεται....περισσότερο για τα μάτια του κόσμου είναι και δεν προσφέρει τίποτα αλλά και δεν έχει απαρτία ποτέ. Κάτι ποιο χρήσιμο θα μπορούσε να γίνει αλλά μια ομάδα που δίνει συμβουλές εκεί που δεν τις παίρνουν εύκολα, δεν έχει αξία. Ελπίζω κάποτε να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά επειδή έτυχε να ήμουν σε αυτήν την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια ....ξέρω!!!
Πάντως όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος αυτής της ομάδας πρέπει να κάνει αίτηση ή να επικοινωνήσει με το τηλ.: 28223-40200 από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρα 09.00-14.00, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο kissamospress@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014.
Όλες οι αιτήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία: 
ΓΙΑ ΦΟΡΕΑ
Επωνυμία Φορέα
Ονοματεπώνυμο προτεινόμενου εκπροσώπου φορέα και αναπληρωτή αυτού
Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό-κινητό)
Διεύθυνση αλληλογραφίας και ταχυδρομικός κώδικας
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (e-mail) 
ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΗ
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό-κινητό)
Διεύθυνση αλληλογραφίας και ταχυδρομικός κώδικας 
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (e-mail) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: