Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....

Πλάκα αυτό σίγουρα δεν είναι, αλλά και αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι, μάλλον υποβαθμίζουν τους εαυτούς τους έτσι....
Μια συκωταριά και μια κεφαλή ζώου, βρήκαν στην είσοδο των γραφείων των καθηγητών του ΕΠΑΛ αλλά και του Γενικού Λυκείου Κισάμου, οι πρωινοί μαθητές!! μάλιστα στο γραφείο των καθηγητών του Γενικού Λυκείου είχαν πετάξει και χρώματα στα τζάμια.
Θεωρώ ότι η πλάκα έχει χοντρύνει πολύ και δεν δικαιολογούνται αυτά τα πράγματα στα σχολεία μας. Για όλα αυτά έχει ενημερωθεί και η αστυνομία αλλά και ο δήμος Κισάμου!

1 σχόλιο:

tacoalatipota.blogspot.com είπε...

Πολύ Κων/νου κ Ελένης βλέπουν τα παιδιά κ έχουν επηρεαστεί..