Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ;

Ήχησαν και σε μας οι σειρήνες κατά τις 11.00 το πρωί χθες ..αν και μου φάνηκαν ολίγο βραχνιασμένες. Βέβαια εύλογα αναρωτιέται κάποιος που είναι τα καταφύγια που θα δεχτούν τους πολίτες....στο δήμο μας ;
Παρακαλώ λοιπόν την δημοτική αρχή μας να μας υποδείξει τους χώρους που θα συγκεντρωθεί ο λαός - ο μη γένοιτο - συμβεί κάτι!!!
Γιατί οι σειρήνες σίγουρα δεν θα μας σώσουν.
Και ας υποθέσουμε ότι κινδυνεύουμε από τσουνάμι η λύση είναι εύκολη .. παίρνουμε τα βουνά, αλλά από βομβαρδισμό ή κάτι άλλο που πάμε;
Καλό είναι λοιπόν άμα βρούνε τους χώρους να πάνε στα σχολεία να το πουν ώστε να ξέρουν που θα πάνε τουλάχιστον τα παιδιά!!
Ή μόνο για ασκήσεις είμαστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: