Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΟ ΕΛΟΣ

Το είχαμε γράψει ότι το Έλος είναι δίχως γιατρό εδώ και ένα μήνα, (ή καλύτερα είχε γιατρό για ένα μήνα) μάλιστα το αγροτικό ιατρείο εκεί είναι πλήρως εξοπλισμένο, και μουχλιάζει. Μήπως είναι ώρα να το ξαναπούμε; Τον ΕΦΝΙΑ θέλουν να τον πληρώνουμε ...αλλά για να ζήσουμε μια μέρα παραπάνω και να τον ξαναπληρώσουμε καλό είναι να μας προσέξουν λιγουλάκι!
Τέτοια αδιαφορία από κυβέρνηση δεν έχει ξαναγίνει ..και θέλει να ξαναβγεί; Πως;

Χθες μάλιστα οι αγροτικοί γιατροί έστειλαν επιστολή στα Χ.Ν και τόνιζαν τις μεγάλες ελλείψεις από γιατρούς στα Κέντρα Υγεία του νομού μας και ειδικά του Κέντρου Υγείας Κισάμου....
-Πάντως αυτό είχε αποτέλεσμα ....πάραυτα έστειλαν άνθρωπο να φτιάξει την σειρήνα από το ασθενοφόρο καθώς και τον φάρο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: