Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ

Κισσαμικός: Επιτακτική ανάγκη η αλλαγή έδρας! Με αυτόν τον τίτλο το Χανιώτικο σάιτ Flashnews μας λέει ότι η έδρα της ομάδος μας πρέπει να είναι το Μάλεμε, βάζοντας μέσα σε αυτό το παιχνίδι και τους Fun της ομάδος.
Μερικά αποσπάσματα από το ρεπορτάζ...... Για μία ακόμα φορά οι κακές καιρικές συνθήκες και ο ισχυρός αέρας στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου δεν επέτρεψαν να παιχθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Οι οργανωμένοι φίλοι του Κισσαμικού έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νέα Ιωνία. Το σύνθημα "στο Μάλεμε η έδρα σου Κισσαμικέ" ακούστηκε αρκετές φορές.
Για να έλθουμε και στο ρεζουμέ..... του δημοσιογράφου
Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και το ζήτημα της εξυπηρέτησης των τηλεοπτικών συνεργείων και των δημοσιογράφων, όπου τόσα χρόνια δεν έχει τοποθετηθεί ένα θεωρείο ώστε να φιλοξενούνται για τις ανάγκες των ρεπορτάζ τους.
Κανείς δεν παραπονέθηκε ως και σήμερα γιατί παίζει η ομάδα στο Μάλεμε, αυτό ας το ξεκαθαρίσουμε, το ότι έπαιξε τον αγώνα του Κυπέλλου στο δημοτικό στάδιο Κισάμου ήταν απόφαση της διοίκησης και μόνο αυτής. Οι φίλαθλοι της ομάδος είναι παρών παντού. 
Όμως εύλογα γενάτε το ερώτημα. 
- Αν αποφασίσει ο Κισαμικός να μετακομίσει στον καλύτερο όμορο δήμο, μήπως σταματάει και ο μοχλός πίεσης που υπήρχε ώστε να φτιαχτεί επιτέλους το γήπεδο μας; (Όλοι γνωρίζουμε τα χάλια του γηπέδου μας!!)
Θέλω να πιστεύω ότι η προσπάθεια των ανθρώπων του Κισαμικού να δούμε ένα αξιοπρεπές γήπεδο στον δήμο μας δεν θα σταματήσει, και ίσως αυτό που συνέβει την Κυριακή που πέρασε, αλλά και ότι ο Κισαμικός μεταναστεύει προς ανατολικά να είναι ένα καλό μάθημα προς τους εκλεγμένους μας, που αγαπούν πρόσκαιρα και επιφανειακά την πόλη τους!
Οι φίλαθλοι του Κισαμικού θα τον ακολουθούν παντού!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο fan club? For club λεγεται.Αφου 4 ειναι ολοι κι ολοι Παναγακης,Πατερακης,Περρακης,Ντοκακης..