Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ....

Κατεβάζουν μούτρα οι μεν, κατεβάζουν και οι δε....δηλαδή τι νομίζουν ότι είναι η σελίδα; Να γράφει καλά λόγια και επαίνους; Αν νομίζουν ότι γι' αυτό το λόγο φτιάχτηκε, είναι γελασμένοι!!! Τα στραβά και τα ανάποδα δείχνουμε μπας και τα διορθώσουν οι σωτήρες μας.... Φυσικά έχω προσωπική άποψη, υποστηρίζω ολίγους, φαίνεται και δεν κρύβετε! Αν θέλετε καλά λόγια για να πάρετε μπρος ψάξτε* άλλη σελίδα, βρείτε σελίδα που να τ΄ακουμπάτε να σας τα παίρνουν για να τους πατρονάρεται!!!

Υ.Σ *Απευθύνουμε σε λίγους που δεν έχουν καταλάβει ότι γράφω αυτό που πιστεύω ...και φυσικά αναρτώ και όσα μου στέλνετε και είναι ενυπόγραφα!!

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ είπε...

Αγαπητό (σε όλους) μου blog μετά απο τόσα χρόνια στα δρώμενα της κισάμου δεν θα έπρεπε να απολογείσε.
Εχουν περάσει τόσοι και τόσοι απο την κισαμο και όλοι ήθελαν το καλό της κισάμου . Τα αποτελέσματα όλων αυτών τα βλέπουμε σήμερα εμείς οι 35αριδες και 40αριδες.
Όλοι , μας μιλάνε για την καθημερινότητα του πολίτη και όχι του ΔΗΜΟΤΗ (ΚΙΣΆΜΟΥ) λες και έχουν μπερδευτεί σε πιες εκλογές κατεβαίνουν.
Νομίζουν ότι (φτιάχνοντας)ένα δρόμο αγροτικό είτε δημοτικό με την συναίνεση πάντα του καλού δημοτικού συμβούλου ή προκηρύσσοντας θέσεις απασχόλησής για τους λοιπούς συγγενείς του εκάστοτε συμβούλου ΝΟΜΊΖΟΥΝ ότι νοιάζονται για την καθημερινότητα του δημότη ?.
Όλοι έχουμε κάνει λάθη αλλά προσπαθούμε να ΔΙΟΡΘΩΘΟΎΜΕ στην μετέπειτα πορεία μας .
Ας αφυπνιστούμε και ας αναλογιστούμε τη ΔΗΜΟ θέλουμε.