Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΣΑΜΟΥ & ΣΕΛΙΝΟΥ
ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ
Την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014, εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Θεράποντος εορτάζει & το ομώνυμο παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον προαύλειο χώρο του Αννουσάκειου Ιδρύματος. Την Τρίτη 13 Μαΐου, παραμονή της εορτής και ώρα 6.00 μ.μ. θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. Την κυριώνυμο ημέρα, Τετάρτη 14 Μαΐου, και ώρα 7.00 π.μ., Όρθρος & Θεία Λειτουργία. 
Του Εσπερινού θα ακολουθήσει Κρητική βραδιά με παραδοσιακά κεράσματα, με την συμμετοχή και των ενοίκων του Ιδρύματος. Η συμμετοχή και συμπροσευχή σας στήριγμα στους εκατοντάδες ευεργετούμενους του Ιδρύματος, ως και στο προσωπικό και εργαζόμενους που διακονούν τις πολλαπλές ανάγκες των εμπερίστατων και πολύπαθων συνανθρώπων μας. 
Εκ του Ιδρύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: