Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Πως ψηφίζουν οι κάτοικοι του δήμου Κισάμου λοιπόν.
Όσοι ψηφίζουν στον πρώην δήμο Κισάμου (Κίσαμος*-Γραμβούσα-Πλάτανος Σφηνάρι- Λουσακιές-Σηρικάρι -Καλάθενες -Κουκουναρά -Μαρεδιανά- Καλεργιανά-Πολυρρήνια) έχουν το δικαίωμα έως 3 ψήφων στον κορμό, ενός στο τοπικό και ένα ψήφο στον κορμό σε ένα από τους άλλους πρώην δήμους Μηθύμνης ή Ιναχωρίου. Στο δημοτικό διαμέρισμα της πόλης της Κισάμου στο τοπικό, επειδή είναι 5μελές, έχουμε το δικαίωμα για 2 ψήφους!
Όσοι ψηφίζουν στον δήμο Μηθύμνης (Βουλγάρω-Δραπανιάς-Καλουδιανά- Μαλάθυρο- Περβολάκια- Ποταμίδα- Ρόκκα -Σάσαλο-Σφακοπηγάδι-Τοπόλια-Φελελιανά- Χαιρεθιανά) έχουν το δικαίωμα έως τρεις ψήφους στον κορμό ένα στο τοπικό και ένα στους πρώην δήμους Κισάμου ή Ιναχωρίου.
Όσοι ψηφίζουν στα Εννιά Χωρία ( Αμυγδαλοκεφάλι- Βάθη-Βλάτος- Έλος- Κάμπος- Κεφάλι-Περιβόλια-Στροβλές) έχουν δικαίωμα ένα ψήφο στον κορμό, ένα στο τοπικό και ένα στους πρώην δήμους Κισάμου ή Μηθύμνης.
Δηλαδή αν ψηφίζεται 
Στον πρώην δήμος Κισάμου 5 ψήφοι, στην δημοτική ενότητα της πόλης 6 ψήφοι!
στον πρώην δήμο Μηθύμνης 5 ψήφοι 
και 3 ψήφοι στο δήμο Ιναχωρίου!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: