Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ


Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 13:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου (κτίριο Λότζια – Πλατεία Λιονταριών), συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) είναι τα εξής:
.....

2.2. Υποβολή πρότασης του έργου «ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΛΟΥΔΙΑΝΑ – ΤΟΠΟΛΙΑ – ΜΥΛΟΙ – ΕΛΟΣ – ΒΑΘΗ – ΧΡΥΣΟΣΚΑΛΙΤΙΣΣΑ», προϋπολογισμού 22.110.000,00 ευρώ, προς ένταξη και χρηματοδότηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013 (ΕΣΠΑ), στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Υποδομές και Υπηρεσίες Προσπελασιμότητας Περιφέρειας Κρήτης», στον Κωδικό Θεματικής Προτεραιότητας 23: «Περιφερειακές / Τοπικές Οδοί», κωδικός πρόσκλησης : 48, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 28388/28-09-2012 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Χανίων - (εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: