Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ....


Αρ. Απόφασης:16/2012
ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ Αρ.Πρωτ:2019
Παραχωρεί το δικαίωμα της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας περιοχής Μπάλου της Δημοτικής Ενότητας Κισάμου, στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ  Α.Ε χωρίς αντάλλαγμα, για το χρονικό διάστημα από σήμερα έως 31-12-2012, για την τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων θαλάσσης στην παραλία του Μπάλου, σύμφωνα με όρους και προϋποθέσεις.
Όλα στον βωμό του χρήματος, ακόμα και ο όμορφος Μπάλος με απόφαση ανθρώπων που δεν ξέρουν κατά που πέφτει η ομορφότερη περιοχή της Κρήτης! Ντροπή μόνο που σκεφτήκατε να κάνετε κάτι τέτοια στον τελευταίο εναπομείναντα παράδεισο της Κρήτης. Ντροπή γιατί μια τέτοια απόφαση θα έπρεπε να ήταν συλλογική και όχι κατα πλειοψηφία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: