Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ

Τρίτο ατύχημα στο ίδιο σημείο, με την κατεστραμμένη σκάρα του Δήμου με αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό δημότη μας. Είχε προηγηθεί η πτώση τουρίστριας και ενός παιδιού με την δημοτική αρχή να αδιαφορεί για το συγκεκριμένο φρεάτιο. Παρ όλο που το φρεάτιο βρίσκεται σε σημείο που διέρχεται πάρα πολύ κόσμος, και βρίσκεται στην ανατολική μεριά του δημοτικού χώρου στάθμευσης και έξω από το πολυσύχναστο ιατρείο του Σκουλάκη, η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει ούτε μια κίνηση αν και ενήμερη. Οι κάτοικοι κάλεσαν μάλιστα εκλεγόμενο δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης να δει την κατάσταση, αλλά μάλλον απο τις πολλές δουλειές που έχει ο ανθρωπος, ξέχασε να το αναφέρει στην αρμόδια υπηρεσια του δήμου μας. (έχουμε τέτοια ή κάνουμε αναθέσεις να κάτεχα)
Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής έχει αναγκάσει του πολίτες πλέον να στραφούν δικαστικά όχι για να αποζημιωθούν αλλά για να γλυτώσουν οι επόμενοι από τραυματισμούς.
Που θα φτάσουμε;
Θρουλλά η πόλη και όλο φταίνε οι άλλοι ....


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: