Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

13 ΜΗΝΕΣ ΔΙΧΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΝΕΑ ΛΥΚΕΙΑ


 Ενημέρωση για το που φτάνουν οι μελέτες για τα νέα Λύκεια είχαμε τελευταία φορά επίσημα την 1η Ιουνίου του 2023 και ανεπίσημα στα φυλλάδια των υποσχέσεων της δημοτικής αρχής κατά την προεκλογική περίοδο.
Από τότε αγνοούνται εκτός απο τα ...Λύκεια και η ενημέρωση.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γλαμπεδάκης θα ήταν καλό να μας ενημερώσει αν φυσικά τον έχουν ενημερώσει και αυτόν, που βρίσκεται η υπόθεση Λύκεια. Φυσικά μπορεί να το κανει και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Ζουριδάκη που σαν διευθυντης των πρώην ΕΠΑΛ είχε κουραστεί να ζητά ενημερώσει πριν μερικά χρόνια.
Τι λέτε Βασίλη και Νεκτάριε θα βγάλετε καμιά ανακοίνωση για την πολύχρονη αυτή καθυστέρηση, ή σας έχουν χέρια και στόματα δεμένα;
Οι πολίτες δημότες ρωτούν καθημερινά και θέλουν να μάθουν τι γινεται με τα νέα Λύκεια ειναι εξάλλου υποχρέωση σας να τους ενημερώνετε κατά τακτά διαστήματα, ειναι και ο λόγος που σας ψήφισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: