Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 7 Μαΐου 2024

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ......

Την Παρασκευή έχει δημοτικό συμβούλιο και ανάμεσα στα πολλά θέματα ειναι και αμοιβές των αντιπροέδρων της Μονομετοχικής του Δήμου Κισάμου. Για όσους δεν ξέρουν ειναι η μόνη εταιρεία που δεν έχει μέλη το συμβούλιο της αλλά μόνο αντιπροέδρους με μισθό... και φυσικά ειναι για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην εταιρεία αυτή του δήμου όσοι δεν εκλέχτηκαν με την συμπολίτευση.
Το θέμα δεν ειναι σημερνό φυσικά αλλά μας απασχολεί απο της ιδρύσεως της, δίχως να ενοχλείται φυσικά η κάθε δημοτική αρχή ή αυτοί που τα παίρνουν. Το παράλογο βέβαια ειναι οτι το καταπίνουμε δίχως ίχνος ..ιδρώτα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: