Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Δειτε τον Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος να μιλάει για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών στον Μητροπολιτικό ναό Χανιών στο μνημόσυνο του Μανούσου Βολουδάκη
Ο Μητροπολίτης, αναφέρθηκε πως οι θέσεις της εκκλησίας δεν έχουν ούτε ομοφοβικές ούτε ρατσιστικές διαθέσεις, καθώς η εκκλησία, όλα τα χρόνια της κρίσης έχει στηρίξει κάθε άνθρωπο χωρίς να χωρίς να ενδιαφέρεται για οτιδήποτε άλλο, είτε πρόκειται για διαφορετική φυλή, θρησκεία και σεξουαλικές προτιμήσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: