Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ EKTAKTH συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί σύμφωνα ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αρ.375 Αρ.Πρωτ:39167/2-6-2022 , την Πέμπτη  29  Ιουνίου 2023 με ώρα έναρξης 09:00 π.μ. και λήξη 13:00 μ.μ. 
       Μέχρι την παραπάνω ώρα λήξης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν όπως εάν ήταν ψηφοφορία δια ζώσης , με μόνη διαφορά ότι μπορούν να εκφράσουν την ψήφο τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή: 
1. Με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το e.mail  του Δήμου Κισσάμου, συμπληρωμένο με την ψήφο τους, το συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας.
2. Με sms από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό της κας Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
-  Μετά το πέρας της ώρας λήξης, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.
- Η απόφαση που θα ληφθεί θα ανακοινωθεί στο Σώμα στην επόμενη τακτική συνεδρίαση.
         ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Παράταση σύμβασης μίσθωσης έργου για την κάλυψη των αναγκών Διοικητικής, Διαχειριστικής & Επιστημονικής Υποστήριξης της Πράξης <Ανάπτυξη Διασυνοριακού Δικτύου Προώθησης Αειφόρου Παράκτιου Τουρισμού CROS COASTAL NET ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ.
Όπως ακριβώς φαίνεται και στο συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας:
     Κίσσαμος 28-6-2023
     H ΠΡΟΕΔΡΟΣ    
     ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ ΝΙΚΗ                            

      Η συνεδρίαση κρίνεται έκτακτη διότι η εν λόγω σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Κισσάμου και του αναδόχου λήγει στις 30-6-2023.

Εισήγηση
Σύμφωνα με την ΑΠ Αρ. πρωτ.: 6600/ 20-07-2022 (ΑΔΑ ΩΔ4ΖΩΕΖ-9Ξ) ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ για την κάλυψη των αναγκών διοικητικής, διαχειριστικής και επιστημονικής υποστήριξης της Πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη Διασυνοριακού Δικτύου Προώθησης Αειφόρου Παράκτιου Τουρισμού» με ακρωνύμιο πράξης CROSS COASTALNET του Επιχειρησιακού Προγράμματος (INTERREG V-Α) EL –CY- GREECE-CYPRUS» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5050612, η οποία έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021 η  διάρκεια της παρούσας σύμβασης για την εκτέλεση του έργου του Αντισυμβαλλόμενου, ορίζεται για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως 30/6/2023, οπότε θα πρέπει και να έχουν παραδοθεί όλα τα Παραδοτέα της Πράξης στα οποία συμμετέχει, ανυπερθέτως. Σε περίπτωση παράτασης της ημερομηνίας λήξης της Πράξης, με ή χωρίς επέκταση του φυσικού αντικειμένου, δύναται να επεκταθεί και η ημερομηνία λήξης της σύμβασης έως την ημερομηνία λήξης της Πράξης, εφόσον επιτρέπεται από την κείμενη νομοθεσία και υπό τους όρους αυτής, μετά από εισήγηση του Υπευθύνου του έργου και απόφαση του αρμοδίου οργάνου και χωρίς μεταβολή της συνολικής αμοιβής.
Σε περίπτωση παράτασης του έργου, το συμβατικό αντικείμενο παραμένει το ίδιο αλλά επεκτείνεται στο νέο χρονικό διάστημα υλοποίησης του έργου.
Εισηγούμαι σύμφωνα με τα κατωτέρω
Την από 17/03/2023 έγκριση της Διαχειριστικής Αρχής του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ- ΚΥΠΡΟΣ 2014-20 με την οποία εγκρίνεται η χρονική παράταση της Πράξης: “Ανάπτυξη Διασυνοριακού Δικτύου Προώθησης Αειφόρου Παράκτιου Τουρισμού”, κατά 3 μήνες και με νέα καταληκτική ημερομηνία τις 30/09/2023.
Την παράταση της σύμβασης μέχρι την 30-09-2023.
Θεόφιλος Χριστουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: