Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΛΗΣ"

Στο Τουρνουά Mini Basket Νίκος Τούλης μεικτό U13-U12 υπό την αιγίδα της ΕΚΑΣΚ, έλαβε μέρος ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου, με στόχο να αποκομίσουν εμπειρίες και εικόνες σε συνθήκες κανονικών αγώνων οι μικροί μας αθλητές.
            Το Τουρνουά διήρκησε περίπου 3 μήνες με αγώνες δυο φορές την εβδομάδα, Τέταρτη και Σάββατο και παρόλη την δυσκολία των μετακινήσεων δεδομένου ότι οι αγώνες μας πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά, εξαιρουμένων των αγώνων εντός έδρας που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό του Ταυρωνίτη, ο σύλλογος, οι προπονητές, τα παιδιά και οι οικογένειες τους ανταπεξήλθαν σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. 
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την προσπάθεια και το ήθος που υπέδειξαν, στους προπονητές Χριστοφοράκη Μαρία και Λουκάκη Πέπη  για την αμέριστη βοήθεια τους.  Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια μας, την ιατρό Σχοινιωτάκη  Ειρήνη για τη ιατρική κάλυψη των αγώνων και τέλος το Σ.Μ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κίσσαμου για την ευγενή χορηγία σε νερά, χυμούς και κρουασάν και το Strata tours για τις μετακινήσεις μας. 
Αναφέρουμε τα παιδιά που απαρτίζουν το roster της ομάδας μας στην κατηγορία των μίνι.
Σχοινοπλοκάκη Αργυρώ του Δημητρίου, Κοντοπυράκη Ιωάννα του Εμμανουήλ Σεργεντάκη, Γιώτα του Μιχαήλ Πατρομιχελάκη, Ελπίδα του Γεωργίου, Μυλωνάκη Στέλλα του Ιωάννη, Μυλωνάκη Στεφανία του Ιωάννη, Βαρουχάκη Βάσια του Ιωάννη, Βαρουχάκη Στέλλα του Ιωάννη, Τσουρουπάκης Νίκος του Θεοδώρου, Πατεράκης Γιώργος του Ευαγγέλου, Χαχλάκης Παντελής του Γεωργίου, Κωνσταντουδάκης Στρατής του Ευστρατίου Κοντεκάκης, Κωνσταντίνος του Ιωάννη, Μπερτάκης Ιωάννης του Νικολάου, Λαλάκος Νικόλαος του Γεωργίου, Γεωργακάκη Μαρία του Αριστείδη, Βεργεράκης Ιωάννης του Δημητρίου, Κυπριανός Πάρης του Μιχαήλ, Στεφανουδάκη Μαρία του Στυλιανού, Χριστοφοράκη Θεοδώρα του Θεοδώρου, Ξανθουδάκη Χρύσα του Στυλιανού Χαρτζουλάκη Έλενα του Δημητρίου,  Καλογριδάκη Χριστίνα του Ιωάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: