Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

 Πολύς κόσμος στο φιλανθρωπικό περπάτημα για τις ανάγκες του "Ορίζοντα"
Ο σύλλογος «Φίλων του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου», σε συνεργασία με τον  αθλητικό όμιλο Κισάμου, την Θύελλα Καλαθενών, τη νεολαία Κισάμου και παρέα του συλλόγου “Ορίζοντας”, το περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κισάμου και τους Σαμαρείτες, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής φιλανθρωπικό αγώνα περπατήματος απόστασης τεσσάρων χιλιομέτρων στην Κίσαμο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Ανοιχτοί Ορίζοντες». 
Ο “Ορίζοντας” διοργανώνει τα τελευταία 10 χρόνια το αθλητικό γεγονός με τίτλο “Υπερκοπέλι” με σκοπό την στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο.   
Πλούσιο ρεπορτάζ με πολλές φωτογραφίες αλλά και συνεντεύξεις των υπευθύνων, του Σεβασμιώτατου κ.κ Αμφιλόχιου αλλά και του Δημάρχου Κισάμου κ. Μυλωνάκη για την δράση αυτή, ΕΔΩ απο την σελίδα του Γιάννη και του Ηλία Κάκανου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: