Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Α.   Από την 8η  πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2020 ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων
Β. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων και των Τραπεζών τις βραδινές ώρες της 27ης έως και της 28ης Οκτωβρίου 2020.
Γ. ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
1. Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες θα πραγματοποιηθούν εντός του κάθε τμήματος των  εκπαιδευτηρίων του Δήμου μας ,με ευθύνη των Δ/ντων και των Προϊσταμένων των σχολείων. 
2. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, τηρώντας όλα τα μέτρα όπως ορίζει η ισχύουσα  νομοθεσία.
Δ. ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
17:00  Εσπερινός  στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Ε. ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
    1. Ώρα 07:00 π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.
    2. Ώρα 07:00-10:00π.μ Όρθρος, Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό   Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
     3. Ώρα 10:15 π.μ. επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό, θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και ομιλία για τη σημασία της επετείου από την κ. Κωνστανταράκη Χρυσούλα,  εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου.
     4. Ώρα 10:30 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης στην Πλατεία Τζανακάκη, κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής, ανάκρουση Εθνικού Ύμνου .  
ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ: Ορίζεται, ο κ. Μπατουδάκης Μιχάλης,  Δ/ντης 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου.
 *Λόγω των εκτάκτων μέτρων της πανδημίας Covid-19 και προς αποφυγήν συνωστισμού δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις, παρακαλούμε τις σχολικές μονάδες με απόφαση του συλλόγου διδασκόντων για την δοξολογία στον Ιερό Ναό  Ευαγγελίστριας και στην επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία Τζανακάκη να παραστεί μόνο ο σημαιοφόρος με ένα συνοδό.
Ο εορτασμός της εθνικής επετείου θα γίνει σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και με περιορισμένο αριθμό ατόμων.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  
ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ
1. Δήμαρχος Κισάμου
2. Για την Εθνική Αντίσταση η Πρόεδρος Δ.Σ 
3. Διοικητής 5ης ΜΣΕΠ
4. Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου
5. Διοικητής Λιμενικού Σταθμού Κισσάμου
6. Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: