Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

ΙΩΝΙΑ 2000 - ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-2

 Πρώτο επίσημο ματς χθες για τον Νέο Κισσαμικό που σε ένα παιχνίδι απο τα παλιά, ανάμεσα στις δυο πιο ιστορικές ομάδες του νομού κατάφερε και νίκησε 2-0 την Ιωνία 2000, για το Κύπελλο Χανίων, μέσα στην έδρα της, και έδειξε οτι θα είναι από τους πρωταγωνιστές της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων.
Το ρεπορτάζ απο το Αθλητικό αναφέρει
Ιδανικό ξεκίνημα για τον Νέο Κισσαμικό.
Στο ντεμπούτο του Λευτέρη Βεστάκη, η ομάδα από το Καστέλι είχε πρωταγωνιστές τους Κ.  Παπαδάκη και Ι. Καστανοπουλάκη που πέτυχαν τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων, ένα σε κάθε ημίχρονο
Το πρώτο μέρος όδευε προς το 0-0 και τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 38ο λεπτό. Ο Κ. Παπαδάκης αξιοποίησε τη σέντρα που έγινε από τα πλάγια και με ιδανικό σουτ νίκησε τον Χριστουλάκη για το 0-1.
Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αφού ο Μανώλης Παπαδάκης κέρδισε πέναλτι μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Πλευράκης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά είδε τον Χριστουλάκη, να του αρνείται το 0-2 σε εκείνο το σημείο του αγώνα.
Τελικά αυτό σημειώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο για τον Νέο Κισσαμικό. Ο Καστανοπουλάκης που είχε περάσει αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος, έκανε ωραία ενέργεια και όμορφο τελείωμα για να διαμορφώσει έτσι αυτός το τελικό 0-2 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Ο Νέος Κισσαμικός όπως και πέρυσι, θα βρει στο διάβα του τον Απόλλωνα, αυτή τη φορά στην έδρα του.
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης) : Κατερουδάκης, Χότζα, Λιτσαρδάκης (90′ Παπαγιαννάκης), Θεοδωράκης, Σημαντηράκης, Μπέκας (55′ Καστανοπουλάκης), Κ. Παπαδάκης, Μπαμπουνάκης, Καστρινάκης (55′ Μαν. Παπαδάκης), Ντόντα, Πλευράκης (80′ Λορ. Χότζα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: