Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΙ 3ος ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Τελικά όχι μόνο ένα, αλλά 3 τουριστικούς οδηγούς είχαν εκδώσει οι ..προηγούμενοι. Δεν ξέρω αλλά όπως τον είδα μάλλον αυτός θα υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή και είναι ένα συμπλήρωμα του πρώτου που έβγαλε η ΑΝΕΤΕΚ. Αυτός είναι του 2006 εποχής δημαρχίας Βαρουχάκη Ανδρέα και χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου απο ευρωπαϊκά κονδύλια.
Φυσικά οι διαδρομές εμπλουτίστηκαν, προστέθηκαν και άλλες, έγινε έγχρωμος και γέμισαν και τις τελευταίες σελίδες του με πολλές φώτο απο το αρχείο Ανυφαντάκη.
Θεωρώ οτι αν η νέα δημοτική αρχή, ψάξει λίγο θα έχουμε έτοιμο ένα νέο οδηγό, ανανεωμένο και σε ηλεκτρονική μορφή, πριν απο την επόμενη σεζόν. Ξέρω οτι είναι στόχος, ξέρω οτι γίνεται προσπάθεια, άρα στο χέρι της είναι και όλα αυτά ελπίζω να την βοήθησαν να βρει μια άκρη... εξάλλου ποιος δεν θέλει να βοηθήσει στο τουριστικό κομμάτι του Δήμου μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: