Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ

Χιλιάδες ακίνητα..αλλά από αυτά που μας ενδιαφέρουν και αν δεν κάνουμε κάτι θα τα χάσουμε λίαν συντόμως....
Στην λίστα με πιθανή αξιοποίηση όπως την ανέβασε φίλος υπάρχουν και 3 πολύ ενδιαφέροντα ακίνητα αν και για το ένα ούτε ξέρω που βρίσκεται.... 
Το νησί στο Ελαφονήσι έκτασης 440 στρεμμάτων
Το νησί της Γραμβούσας, με το μοναδικής ιστορικής αξίας φρούριο έκτασης 804 στρεμμάτων
Η νησίδα Νανάκια!!!! στην Κίσαμο έκτασης 13 στρεμμάτων.
Για να δούμε ίντα θα κάνουμε με τούτουσές που μπλέξαμε.
Πάντως αργά ξυπνούμε και το ξέρουμε.... κάποτε με μια απόφαση στο πόδι η νησίδα έφευγε από την κυριότητα της τότε κοινότητας Γραμβούσας και πήγαινε στο Υπουργείο πολιτισμού και οι μισοί και βάλε έπαιζαν παλαμάκια του Χριστοδουλάκη στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Κισάμου για την γενναία του αυτή απόφαση. ...αλλά το ξεχάσαμε.

6 σχόλια:

Αντώνης Κ είπε...

Η νησίδα Νανακια που είναι?

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην αφήσει ο ιακωβος να πάρουν το λαφονησι.

Ανώνυμος είπε...

Γελατε εσεις αλλα οταν θα ερθει εκεινη η καταραμενη ωρα θα κλαιτε.δειτε να προσπαθησουμε να κανουμε κατι και να αφησουμε τα χαζα σχολεια.

Ανώνυμος είπε...

Oταν παραχωρηθηκε η νησιδα της Γραμβουσας δεν υφιστατο η κοινοτητα της Γραμβουσας.Η παραχωρηση εγινε επι δημαρχιας κ.Βαρουχακη Ανδρεα.Ο δε Δημος Κισαμου πηρε τοτε ως ΄΄ανταλλαγμα ΄΄ τη δημιουργια και λειτουργια δημοτικης καντινας στη νησιδα που ομως ουδεποτε κατασκευασε ως σημερα. ΓΡΑΜΒΟΥΣΙΑΝΟΣ Παρων στην τοτε παραχωρηση στο δημαρχειο Κισαμου και μη χειροκροτων!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ευχαριστώ τον Γραμπουσιανό (πολύ καλό φίλο) για την διευκρίνιση.

Ανώνυμος είπε...

το Λαφονήσι θα είναι για πάντα εδικό μας .
Ιάκωβος .