Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ

Πεζοδρόμια.... μια μελέτη για πεζοδρόμια σε όλο το παραλιακό μέτωπο. Μια καλή ιδέα και νομίζω ότι δεν είναι και ακριβή, εκτός αν δεν ξέρουμε που πάει το σχέδιο πόλεως. Είναι μια καλή λύση να φύγουν και τα συρματοπλέγματα από τις ιδιοκτησίες του γηπέδου αλλά και να ξεκαθαρίσει τι ανήκει στον δήμο και τι στους ιδιοκτήτες. 
Όλοι ξέρουμε ότι εκεί υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή του, αλλά κάποτε και όταν θα οικοδομηθούν δεν θα τύχουν οι εμπλεκόμενοι προ εκπλήξεων.
Φυσικά δεν χρειάζονται μόνο εκεί πεζοδρόμια αλλά και μέσα στην πόλη, ειδικά στους δρόμους που οδηγούν σε σχολεία.... αυτός ο δρόμος του Κέντρου Υγείας αντί να είναι κόσμημα στην πόλη έχει καταντήσει από τους χειρότερους...ούτε πεζοδρόμια ούτε διαβάσεις, ούτε καν μονόδρομος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην ενοχλείς τον ΥΠΝΟ τους άσε που για όλα φταίει η προηγούμενη Δημοτική αρχή... τουλάχιστον όμως πριν δυο χρόνια ήταν καθαρή η πόλη και με εκατό μπουλντόζες να δουλεύουν άπω άκρη ως άκρη...