Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο-Ίδρυμα της Μητροπόλεως μας προέβει σε συμβολική κίνηση προσφοράς Ιατρικού Εξοπλισμού και Υγειονομικού Υλικού προς το Κέντρο Υγείας Κισάμου. Συγκεκριμένα παρέδωσε στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κισάμου κ. Αθανασάκη Ευάγγελο εξεταστικά κρεβάτια, πιεσόμετρα, ωτοσκόπια, σύριγγες, γάζες, ιατρικά ρολά, χαρτοβάμβακα κ.α. χρήσιμο και απαραίτητο υγειονομικό υλικό.
 Όπως δήλωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αννουσάκειου: «Η κίνησης αυτή έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα. Διαπιστώνοντας τις λειτουργικές δυσκολίες του Κ.Υ.Κ. θελήσαμε να στηρίξουμε την προσπάθεια κάλυψης ιατρικών αναγκών ανθρώπων του τόπου και της ευρύτερης περιοχής, καθώς η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό, δώρο Θεού και δεν χωρούν εκπτώσεις, ούτε μπορεί να «παίζεται» στην ρουλέτα των μνημονίων και των περικοπών. Παράλληλα κάνουμε έκκληση στην Πολιτεία και την καλούμε όπως αναλάβει τις ευθύνες της και λύσει χρονίζοντα θέματα και προβλήματα του Κ.Υ.Κ. που έχουν
σχέση με την στελέχωση του, τις λειτουργικές του ανάγκες κ.α.», κατέληξε ο Επίσκοπος μας σημειώνοντας τον επαγγελματισμό του Ιατρικού προσωπικού, ως επίσης ότι η ίδια προσφορά στήριξης θα δοθεί από το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο και εις το Κέντρο Υγείας Καντάνου, το οποίο αντιμετωπίζει παρόμοιες δυσκολίες και προβλήματα. Ο Δντής του Κ.Υ.Κ. ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Αμφιλόχιο για την «ουσιαστική» και «σημαντική» αυτή στήριξη προς το Κ.Υ.Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: