Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ -ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2-1

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την ομάδα μας με 2-1 επί του Γιούχτα, με γκολ των Τσικουδάκη και Στεφανίδη, που είχαν περάσει ως αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο!
Σπουδαία νίκη με ανατροπή στο σκορ σημείωσε η ομάδα μας, απέναντι στον Γιούχτα (2-1), παραμένοντας στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μαζί με την Κηφισιά.
Ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ο Γιούχτας κατάφερε να προηγηθεί στο 60’ με τον Ηλιόπουλο, αλλά τη λύση στην ομάδα μας έδωσαν δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο.
Στο 65’ με ασύλληπτο σουτ ο Τσικουδάκης, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ισοφάρισε σε 1-1 και στο 75’ ....
.... ο Στεφανίδης με ιδανική κεφαλιά από σέντρα του Κιπτίου διαμόρφωσε το τελικό 2-1
Σπουδαίες ευκαιρίες και για άλλα γκολ έχασαν για την ομάδα μας Πέντσας (2) και Μποτωνάκης.
Διαιτησία: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Πάγκαλος-Παπαδοπετράκης (Λασιθίου)
Κίτρινες: Δωματας (22’), Κορτσινίδης (41’), Λώττας (41’), Γ. Σεληνιωτάκης (46’), Αλ. Σελινιωτάκης (60’), Ηλιόπουλος (74’)

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σελινιωτάκης, Καρβουνιάρης, Βιδάλης, Κιπτίου, Βερόν (62’ Τσικουδάκης), Πασιαλής (59’ Στεφανίδης), Λώττας (85’ Μποτωνάκης), Σουμπασά

Δεν υπάρχουν σχόλια: