Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Τελικά την Παρασκευή με πολύ μυστικότητα ( την ίδια ώρα ο δήμαρχος έδινε συνέντευξη για τα προβλήματα του Βιολογικού στον ΚΥΔΩΝ) υπογράφτηκαν στην Αθήνα οι ανακεφαλαιωτικοί πίνακες του Βιολογικού και το έργο θα συνεχιστεί κανονικά. Μάλιστα θεωρώ ότι και η προηγούμενη δημοτική αρχή έχει συμβάλει τα μέγιστα για την πραγματοποίηση του έργου και είναι αυτή που είχε συμπεριλάβει τα έξοδα αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων της ύδρευσης στο κονδύλι του βιολογικού.(Μεγάλο πράγμα να πίνουμε καθαρό νερό!!!)
Τώρα η αγωνία είναι.. τι θα γίνει με τις παροχετεύσεις  (500 ήδη έχουν γίνει) κι αν πρέπει η νέα δημοτική αρχή να κάνει μια νέα μελέτη ή με πιέσεις να κατορθωσει να τις  συμπεριληφθούν και αυτές στο κονδύλι του Βιολογικού! 
Πάντως θεωρώ οτι ο αγώνας θα πρέπει να είναι συνεχείς και απ' όλες τις παρατάξεις μιας και αυτό το έργο είναι η σωτηρία της πόλης και των γύρω χωριών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: