Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΒΑΝ

900 E πήραν και για τις δυο Κυριακές οι δικαστικοί αντιπρόσωποι....η αλήθεια είναι ότι κουράστηκαν ειδικά την δεύτερη μέρα, όμως δεν ήταν όλοι έτσι....κάποιοι έκαναν αγγαρεία, δίνοντας την εντύπωση ότι η επιλογή τους έγινε με το ζόρι. Είναι ανεπίτρεπτο οι τιμητές της "δημοκρατίας" να εμπαίζουν τους πολίτες, τους ταλαίπωρους και ανήξερους πολίτες!!!
Μια κυρία δικαστικός λοιπόν, σε εκλογικό τμήμα στην πόλη της Κισάμου, γεμάτη ειρωνεία προσπαθούσε να σπάσει, περισσότερο από ότι είχαν σπάσει τα "κοράκια" που στεκόταν γύρω από τους ανυποψίαστους, τα νεύρα των ψηφοφόρων!!
-Διαλέξετε όποιο ψηφοδέλτιο θέλετε!! Πάρτε όποιο θέλετε να ψηφίσετε!! Αυτές ήταν οι κουβέντες μιας αντιπροσώπου του κράτους που εκλέχτηκε για να κάνει την δουλεία της. 
Χαχαχαχα....Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από την εποχή του Παπαδόπουλου ..τότε που αν έμπαινες στο παραβάν όλοι έλεγαν ότι ψήφισες ΟΧΙ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: