Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

1000 ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Είναι κρίμα που δεν υπάρχει μια καθωσπρέπει ανάλυση του ντόπιου εκλογικού αποτελέσματος, της 25ης Μαΐου! Ειδικά αν υπήρχε μια των ηλικιών που ψήφισαν την δεύτερη Κυριακή, θα βλέπαμε αλλά και θα μαθαίναμε πολλά.... και όποιος δεν καταλαβαίνει ας ανατρέξει στους εκλογικούς καταλόγους, θα δει ποιοι και που ψήφισαν ..είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα εκπλαγούν με το αποτέλεσμα!!! 
Και ας μην ξεχνάμε ότι πριν κάμποσα χρόνια το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κόμμα στην γειτονιά μας, δεξιά και αριστερά, πάνω και κάτω, πέρα και πόδε πάντα έπαιρνε 54% και πάνω..ακόμα και σε πολύ δύσκολες εποχές.. και είναι να μην τους πατήσεις τον κάλο αυτών....ξαναγεννιούνται!