Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ.....

Κι όμως κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα έγιναν 3-4 γκάλοπ στην γειτονιά μας... επί πληρωμή όλα, σε γνωστή εταιρεία των Χανίων! Μην με ρωτήσετε ποιος τα έκανε, απλά θα σας αναφέρω δυο-τρία συμπεράσματα των γκάλοπ που έφτασαν από τότε στα αυτιά μου.
(Δεν μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν τότε)
Το ένα συμπέρασμα αφορούσε την πρώτη Κυριακή που έδινε "ταβάνι" στον πρώτο συνδυασμό το 42-43% ..πήρε λίγο παραπάνω 44.88%, και ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ο δεύτερος συνδυασμός την δεύτερη Κυριακή να είναι νικητής!! (επαληθεύτηκε)!!!
Φυσικά υπήρχε γκάλοπ που έδινε τον πρώτο στο 52% στον δήμο Μηθύμνης, πήρε 54% ο κ. Μυλωνάκη!! Υπήρχε γκάλοπ που έδινε πρώτο στην Κίσαμο τον κ. Σταθάκη εδώ δεν βγήκε η πρόβλεψη!! Όπως υπήρχε και γκάλοπ που έδινε την πρώτην θέση στο Ιναχώριο στον κ. Μυλωνάκη, αυτή η πρόβλεψη βγήκε!! Φυσικά υπήρχε και ένα ακόμα που έδειχνε στην αρχή της προεκλογικού περιόδου δεύτερο συνδυασμό αυτό του κ. Αννουσάκη με τρίτο του κ. Σταθάκη, όμως τότε η αδιευκρίνηστη ψήφος ήταν σε μεγάλα ποσοστά!!!!
Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: