Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΒΗΜΑ ΕΠΟΜΕΝΟ

 Πάνε να φτιάξουν την είσοδο της πόλης...και σαν ιδέα πριν ακόμα τελειοποιηθεί κατακρίθηκε!! Το αποτέλεσμα βέβαια μετράει και θα περιμένουμε να το δούμε τελειωμένο!!!
Είμαι όμως σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο για το ίδιο σημείο!!! 

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν κατακρίνεται η ενέργεια. Η νοοτροπία κατακρίνεται, αφού είναι η ίδια με την προηγούμενη. Η αισθητική της πόλης ταυτίζεται με την αισθητική ενός (το προηγούμενο) ή κάποιων (αυτό που θα γίνει) που σαν προσπάθεια είναι επαινετή. Χάθηκαν τα λουλούδια με όποιο σχέδιο ή όνομα, αντί το τεχνητό γκαζόν! Άλλωστε η είσοδος της πόλης είναι αλλού και η όψη της δεν νομίζω ότι μας κάνει περήφανους..

Ανώνυμος είπε...

Κάθε σχόλιο από ανθρώπους που αγαπάνε την Κίσαμο είναι ευπρόσδεκτο και φυσικά το χρειαζόμαστε, με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε και τις δράσεις μας και τον τόπο μας Εκ μέρους των εθελοντών θέλουμε να ενημερώσουμε ότι η απόφασή μας να φτιάξουμε το λογότυπο ήταν ένα αποτέλεσμα σχεδιασμού που υπερψηφίστηκε από την ομάδα των εθελοντών το ΔΣ του ΝΕΣΚ και δόθηκε έγκριση από το Δήμο Κισάμου. Ότι κάνουμε σαν εθελοντές το κάνουμε με πολύ εθελοντική εργασία και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος δημιουργίας και συντήρησης. Έχουμε σχέδια για δράσεις έχουμε όρεξη θέλουμε όμως περισσότερο τη ΕΝΕΡΓΗ συμμετοχή μαζί με τις καλύτερες προτάσεις και παρατηρήσεις. Ακόμα πρέπει να ενημερώσουμε ότι η δράση δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σύντομα θα φυτέψουμε αρκετά φυτά-λουλούδια καιθα τοποθετηθεί φωτισμός.

Μαρία Κουφάκη