Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Αγαπητοί συμπολίτες,
Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών μας βρήκε νικητές, δίνοντας μας την εντολή να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Κισάμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Η χαρά μας είναι απερίγραπτη, καθώς αισθανόμαστε δικαιωμένοι τόσο για τις επιλογές μας, όσο και για το πείσμα μας να προχωρήσουμε μπροστά παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα εμπόδια.
Σε αυτό τον αγώνα βέβαια, δε νιώσαμε ποτέ μόνοι μας. Σε αυτό τον αγώνα για μια «Νέα Εποχή-μια Νέα Κίσαμο» είχαμε και έχουμε συνοδοιπόρους όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και μας δώσατε το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Απευθύνομαι σε όλες τις Κισαμίτισσες και τους Κισαμίτες: Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή σας, σας ευχαριστώ που πιστέψατε ότι ένα όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, σας ευχαριστώ που κάνατε την υπέρβαση και εμπιστευτήκατε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή το συνδυασμό μας.
Τονίζω προς όλες τις πλευρές: ότι έχουμε πει, ότι έχουμε αναφέρει στο πρόγραμμά μας, ισχύει στο απόλυτο. Η Κίσαμος πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό θα γίνει. Γι’ αυτό το λόγο σας καλώ όλους δίπλα μου να δουλέψουμε για το καλό του τόπου μας ΜΑΖΙ.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που μοιραστήκαμε όλον αυτόν τον καιρό τις ίδιες αγωνίες και θέσαμε τους στόχους για ένα καλύτερο και πιο ασφαλές Αύριο για τα παιδιά της Κισάμου, τα παιδιά μας.
Μια νίκη ασφαλώς δεν έρχεται από μόνη της. Η οικογένεια μου, οι φίλοι και όλοι οι αγνοί συνοδοιπόροι που με στήριξαν, είναι αυτοί που τους οφείλω τα μέγιστα, αλλά και τους υπόσχομαι ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μην τους απογοητεύσω.
Μια Νέα Εποχή για την ιδιαίτερη πατρίδα μας έρχεται. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος για αυτό, να είστε σίγουροι και εσείς.
Εκ μέρους του συνδυασμού
«Νέα Κίσαμος – Νέα Εποχή»
Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κισάμου
Σταθάκης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: