Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΛΟΙΠΟΝ

Δυο μέρες πριν από την τελική αναμέτρηση στον Δήμο Κισάμου και τα ζητούμενα είναι δυο...... που θα κινηθούν οι ψηφοφόροι του Αννουσάκη και πόσο θα είναι η αποχή....μιας και υπάρχουν άλλες δυο αναμετρήσεις την ίδια μέρα ....Αρναουτάκης vs Τσόκα και Πρασινογαλάζιοι εναντίων Συριζαίων με έπαθλο την Ευρώπη, που όλο και θα κυνηγήσουν τους ψηφοφόρους τους!!! (Ήδη τα κινητά έχουν γεμίσει από μηνύματα ΑΓΑΠΗΣ!!!!)
Οι φήμες λένε ότι δεν θα υπάρξει επίσημη στήριξη κανενός, στα εντός, αν και κάποιοι διαδίδουν ότι τα ορεινά τάσσονται υπέρ του ενός.... που αυτό αποτελεί και από μόνο του έκπληξη! Οι υποψήφιοι του πρώτου συνδυασμού έχουν κρατήσει χαμηλό προφίλ αυτές τις μέρες και περιμένουν στην γωνία για να πανηγυρίσουν, εν αντιθέσει με του δεύτερου που αμ' τι άλλο αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας, γιατί από ξεγραμμένος στην αρχή κατάφερε να περάσει δεύτερος και να περιμένει και το θαύμα ή αν θέλετε την φώτιση των ψηφοφόρων! 
Ότι και να αποφασίσουν οι ψηφοφόροι ας είναι για το καλό του Καστελλιού και των περιχώρων του....ζητούμενο όλων είναι το αύριο του Δήμου!! 
Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει όλους αυτούς που εκτέθηκαν  -ψηφίστηκαν -εκλέχτηκαν ενωμένους και να ανταποκριθούν στον κοινό αγώνα, αγώνα που δυστυχώς όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές ξέχασαν την επομένη της εκλογής τους!! 
Είθε να είναι ένα νέο ξεκίνημα για την πόλη που όλοι αγαπάμε!!
Θα τα ξαναπούμε το βράδυ των εκλογών..... ζωντανά!!!
Καλό βόλι σε όλους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: